Livrarea produselor

Expedierea produselor se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand Duminica si Sarbatorile Legale, cu exceptia produselor care au mentionat un alt interval de livrare.

Costul transportului este 25 lei (maxim 1 KG) pentru comenzi sub 499 lei si este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 lei, in cazul in care coletul depaseste 1 KG, costul transportului poate fi diferit in functie de greutatea totala.

Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Metode de plata

Online prin Card Bancar
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Ramburs (cash) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dvs.

Transfer bancar (OP)
Faceti plata direct in contul nostru bancar, folosind ID-ul comenzii dvs ca referinta de plata. Comanda nu va fi livrata pana cand fondurile nu vor fi varsate in contul nostru, termenul de plata este de maxim 3 zile lucratoare.